Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

SchaatsenAanmeldformulieren winterseizoen

Denkt iedereen nog aan het inleveren van de aanmeldformulier voor het winterseizoen?....!!!

ZomervakantieSkeeleren sport plaatjes

Op 14 juli 2014 was de uitreiking van de SkeelerSkills-diploma's. Klik HIER voor foto's van de SkeelerSkills (website van De Gouwestreek) en opa het aparte tabje hiernaast voor alle gereden tijden. Nu allemaal heerlijk op vakantie en op 1 september a.s. beginnen dan de laatste drie lessen van dit seizoen.

Wijziging trainingstijd zaterdagavond pupillen Silverdome

Met ingang van het nieuwe seizoen (per 4 oktober 2014) is het trainingsuur een kwartiertje opgeschoven: Van 18.45 ur tot 19.45 uur.

Nieuwe clubkledinglijn!

Afgelopen week hebben we definitief gekozen voor een nieuwe kledinglijn. Nieuw, moderner, maar toch Otweg-herkenbaar! We gaan de kleding de eerste keer tegen kostprijs aanbieden, bij latere bestellingen komt de prijs 10% hoger te liggen.

Voor pupillen en junioren komen er ook nieuwe schaatsjasjes en wedstrijdpakken, dit zoals de huidige metode, via bruikleen / huur via abonnementsprijs.

Combibaan en clubhuis

Binnen in het clubhuis wordt een nieuwe keuken geplaatst, op de foto Hans met de aansluitingen bezig. De buitenkant van het clubhuis krijgt een mooie schil, daar is Nico de komende tijd druk mee. Inmiddels is de baan al volop in gebruik, mooi gezicht soms, zovelen die hun rondjes draaien.

Op de foto het verder aanleggen van de fietsenstalling op Luilakochtend. Op 10 september 2013 werd de eerste paal van het nieuwe clubhuis geslagen (klik voor het filmpje)

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk onder "Onze vereniging" en "Bestuur" als je hierin geinteresseerd bent.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al 350 volgers..jij nog niet?

Redactie:

Schrijf een reactie in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres IJsclub Otweg, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens opening 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg Boskoop: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: