Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

SchaatsenStart winterseizoen

Vanaf 4 oktober a.s. starten de junioren- en seniorentrainingsgroepen op het kunstijs van De Uithof in Den Haag. Zie hiervoor de tabjes onder trainingsgroepen.

Op de pupillen starten dan met schaatslessen op De Silverdome te Zoetermeer. Kinderen vanaf 6 jaar trainen wekelijks om de schaatstechnieken onder de knie te krijgen. Wil je een keer komen kijken of schaatsen ook iets voor jou is, op zaterdag 11 oktober is er een proefles, geïnteresseerden kunnen zich via ijsclubotweg@live.nl opgeven.

Wijziging trainingstijd zaterdagavond pupillen Silverdome

Met ingang van het nieuwe seizoen (per 4 oktober 2014) is het trainingsuur een kwartiertje opgeschoven: Van 18.45 ur tot 19.45 uur.

Inline-skaten

De  medailles van de clubkampioenschappen zijn tijdens de laatste traininsavond van dit seizoen uitgereikt. De uitslagen vind je bij "Inline skaten" / "Skate hoogtepunten". (podiumfoto's in Fotoalbums)

Sponsor 3Corners Internetworking Services (Sijbren Beukenkamp) heeft onze groep wedstrijd Inline Skaters in een mooi nieuw wedstrijdpak gestoken. Dank voor deze sponsoring!

Nieuwe clubkledinglijn!

Combibaan en clubhuis

De officiele opening van onze vernieuwde accommodatie is op 1 november a.s. Kijk bij "Agenda" voor het programma, uitnodgingen aan genodigden zullen binnenkort verstuurd worden. Binnen in het clubhuis is een nieuwe keuken geplaatst. Alle verlichting is netjes aangesloten en alles moet nu verder afgewerkt worden, nog een hele klus. De buitenkant van het clubhuis is nu nagenoeg gereed, Op de foto van Hans Vergeer zie je de opbouw van "de schil".

Op 10 september 2013 werd de eerste paal van het nieuwe clubhuis geslagen (klik voor het filmpje)

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk onder "Onze vereniging" en "Bestuur" als je hierin geinteresseerd bent.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al 360 volgers..jij nog niet?

Redactie:

Schrijf een reactie in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres IJsclub Otweg, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens opening 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg Boskoop: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: