Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Einde schaatsseizoen

Na de sfeervolle avond 28 maart op De Uithof met de Mini-Elfstedentocht werd op 4 april jl. met ruim 25 pupillen, junioren en begeleiders het spetterend uitje in Scheveningen beleefd, het was een enorm leuke middag! In het fotoalbum staan de foto's gemaakt door trainer Hajo.

Na afloop, in het met ouders goed gevulde clubhuis, was er de uitreiking van de Mastopbokalen en de schaatsvaardigheidspaspoorten. Op de foto de trotse winnaars van de bokalen dit jaar, Jochem Zant (l) en Junior Verlaan (r).

Aanmelden Inline-skaten

De eerste aanmeldingen komen binnen, vanaf 21 april gaan de senioren op dinsdag van start (19.30-20.30 uur) en op 11 mei start de jeugd! (pupillen 18.30-19.30 uur en junioren 19.45-20.45 uur). Voor meer informatie kijk bij 'Inline-skaten' en klik HIER voor het aanmeldformulier.

Uitslagen Rondewedstrijden

Klik HIER voor de einduitslag van de dit seizoen verreden Rondewdstrijden bij YVZ waar ook veel Boskoopse pupillen aan meededen en ook wat prijzen in de wacht sleepten!

'Clubhelden van de amateursport'

Kijk vanaf 14 maart a.s. eens op www.adclubheld.nl en stem op de clubheld van IJsclub Otweg die we genomineerd hebben! En de IJsclub maakt daarmee kans op een mooie geldprijs voor de clubkas.

Toekenning Zilveren Schaats

Zaterdag 22 november 2014 ontving IJsclub Otweg "De Zilveren Schaats". De hoogste jaarlijkse onderscheiding van de KNSB Gewest Zuid Holland voor die instelling, welke een positieve bijdrage aan de schaatssport heeft geleverd. Door de totstandkoming van de  combibaan is deze blijk van waardering nu aan ons toegekend!

Foto: Trots, blij en oprecht verrast nam Nico van Harskamp (l) deze eervolle onderscheiding in ontvangst van Gewestelijk secretaris Hans Andela (r) .

Opening accommodatie

De officiële opening heeft op 1 november 2014 plaatsgevonden door wethouders De Jager en Du Chatinier. De foto's staan in het fotoboek. Klik op Nieuwsitem AlphenStadFM voor een verder beeldverslag.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al bijna 400 volgers...jij nog niet?

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: