Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuwsSkeeleren sport plaatjes

Zomervakantie

Op 14 juli 2014 was de uitreiking van de SkeelerSkills-diploma's. Klik HIER voor foto's van de SkeelerSkills (website van De Gouwestreek). Nu allemaal heerlijk op vakantie en op 1 september a.s. beginnen dan de laatste drie lessen van dit seizoen.

Nieuwe clubkledinglijn!

Afgelopen week hebben we definitief gekozen voor een nieuwe kledinglijn. Nieuw, moderner, maar toch Otweg-herkenbaar! We gaan de kleding de eerste keer tegen kostprijs aanbieden, bij latere bestellingen komt de prijs 10% hoger te liggen.

Voor pupillen en junioren komen er ook nieuwe schaatsjasjes en wedstrijdpakken, dit zoals de huidige metode, via bruikleen / huur via abonnementsprijs.

Combibaan en clubhuis

Binnen in het clubhuis zijn we druk in de weer met het afwerken van wanden en plafond. Vele vrijwilligers doen mee, maar alle hulp is welkom, dus aanmelden mag altijd! De buitenkant van het clubhuis krijgt een mooie schil, daar is Nico de komende tijd druk mee. Inmiddels is de baan al volop in gebruik, mooi gezicht soms, zovelen die hun rondjes draaien.

Op de foto het verder aanleggen van de fietsenstalling op Luilakochtend. Op 10 september 2013 werd de eerste paal van het nieuwe clubhuis geslagen (klik voor het filmpje)

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk onder "Onze vereniging" en "Bestuur" als je hierin geinteresseerd bent.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al 350 volgers..jij nog niet?

Redactie:

Schrijf een reactie in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres IJsclub Otweg, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens opening 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg Boskoop: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: