Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

SchaatsenStart winterseizoen

Binnenkort starten de junioren- en seniorentrainingsgroepen op het kunstijs van De Uithof in Den Haag. Zie hiervoor de tabjes onder trainingsgroepen.

Op zaterdag 4 oktober starten de pupillen al weer met de schaatslessen op De Silverdome te Zoetermeer. Kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar doen dan weet hun best om de schaatstechnieken onder de knie te krijgen. Wil je een keer komen kijken of schaatsen ook iets voor jou is, op zaterdag 11 oktober is er een proefles, geïnteresseerden kunnen zich via ijsclubotweg@live.nl opgeven.

Inline-skaten

Afgelopen maandag werden de tijdens de laatste les van het seizoen de medailles van de clubkampioenschappen uitgereikt. De uitslagen staan onder "Inline skaten" en "Skate hoogepunten".

Op de foto hiernaast zie je de nieuwe skeeler-wedstrijdpakken.

Dankzij sponsor 3Corners Internetworking Services (Sijbren Beukenkampzien onze rijders er nu tijdens wedstrijden representatief uit en natuurlijk aerodynamisch supersnel!

Wijziging trainingstijd zaterdagavond pupillen Silverdome

Met ingang van het nieuwe seizoen (per 4 oktober 2014) is het trainingsuur een kwartiertje opgeschoven: Van 18.45 ur tot 19.45 uur.

Nieuwe clubkledinglijn!

Afgelopen week hebben we definitief gekozen voor een nieuwe kledinglijn. Nieuw, moderner, maar toch Otweg-herkenbaar! We gaan de kleding de eerste keer tegen kostprijs aanbieden, bij latere bestellingen komt de prijs 10% hoger te liggen.

Voor pupillen en junioren komen er ook nieuwe schaatsjasjes en wedstrijdpakken, dit zoals de huidige metode, via bruikleen / huur via abonnementsprijs.

Combibaan en clubhuis

Binnen in het clubhuis is een nieuwe keuken geplaatst. Alle verlichting is netjes aangesloten en alles moet nu verder afgewerkt worden, nog een hele klus. De buitenkant van het clubhuis krijgt een mooie schil, daar is Nico met de bouwcommissie de komende weken druk mee. Op de foto van Hans Vergeer zie je al een beetje hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Op 10 september 2013 werd de eerste paal van het nieuwe clubhuis geslagen (klik voor het filmpje)

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk onder "Onze vereniging" en "Bestuur" als je hierin geinteresseerd bent.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al 350 volgers..jij nog niet?

Redactie:

Schrijf een reactie in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres IJsclub Otweg, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens opening 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg Boskoop: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: