Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Officiële opening accommodatie

De officiële opening zal op zaterdagmiddag 1 november a.s. zijn door wethouders Gemeente Alphen a/d Rijn de heren H. de Jager en M. Du Chatinier. Kijk bij "Agenda" voor het volledige programma die dag. Ook is dan de eerste slijpsessie van dit seizoen.

Persoonlijke records

De eerste promoties zijn een feit. Tom Beukenkamp is gepromoveerd naar junior C klasse 4 en Hilde Houtzager naar pupil klasse 4.

Remon van de Velde heeft op trainingskamp in Inzell ook de nodige clubrecords verbeterd, zowel bij de B junioren als in het algemeen klassement.

Voortgang

De bermen zijn inmiddels netjes gemaaid, op het buitenhek prijkt ons mooie naambord. In in het clubhuis is de nieuwe keuken klaar, inclusief de bar met mooie prints! De bestuurskamer en keuken kregen een strakke vloerafwerking en de sport-vloerbedekking is gelegd. Nog even hard werken en natuurlijk schoonmaken, maar dan zijn we klaar om iedereen te ontvangen op 1 november!

Start winterseizoen

Het nieuwe infoboekje trainingsgroepen is uit, klik HIER! Dit is digitaal verspreid onder de trainingsgroepsleden, maar is altijd terug te vinden onder het tabje 'Trainingsgroepen'.

De eerste training(en) zijn achter de rug, in de mooie nieuwe kleding. Er is kleding nabesteld, we hopen dat medio november binnen te krijgen.

Inline-skaten

De  medailles van de clubkampioenschappen zijn tijdens de laatste traininsavond van dit seizoen uitgereikt. De uitslagen vind je bij "Inline skaten" / "Skate hoogtepunten". (podiumfoto's in Fotoalbums)

Sponsor 3Corners Internetworking Services (Sijbren Beukenkamp) heeft onze groep wedstrijd Inline Skaters in een mooi nieuw wedstrijdpak gestoken. Dank voor deze sponsoring!

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk onder "Onze vereniging" en "Bestuur" als je hierin geinteresseerd bent.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al 360 volgers...jij nog niet?

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: