Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG ! 

 

Kort nieuws

 

Hans van Gemeren wint!

Op de eerste marathon van het seizoen op De Uithof sloeg Hans van Gemeren gelijk zijn slag en won! De ijzersterke routinier uit Hazerswoude heeft blijkbaar goed overzomerd (op de fiets en op de skeelers). Op de marathon zijn nog meer Otweg rijders actief zoals Bouke Cok, Jan Rodenburg, Melanie Maas en Wesley Houtman. Namens onze club feliciteren wij Hans en dat er nog maar een paar mooie overwinningen mogen volgen.

 

Start winterseizoen

Deze week gaan alle trainingsgroepsleden het ijs weer op in Zoetermeer of Den Haag! Op onderstaande foto van Tim Takken, de trainersgroep Silverdome die als eersten op het ijs stonden. Er ware  deze zaterdag wel 12 belangstellenden op de vriendjes- en vriendinnetjesavond, zij ervaarden hoe leuk schaatsen is!

Iedereen heeft als het goed is inmiddels het infoblad trainingsgroepen ontvangen, maar klik HIER om het te downloaden.

 

 

Skeelerkampioenschappen

Op 7 september zijn de Skeelerkampioenschappen gehouden, zowel voor de pupillen als de junioren. Direct na de wedstrijden werden de medailles uitgereikt door onze voorzitter Jeroen van der Vliet en bij de junioren door Theo Zijlstra. De tijden staan op het aparte tabje. En de foto's van Mark v/d Voort in het fotoalbum!

 

 

 

Vrijwilligers barbecue

Zaterdag 29 augustus was er een gezellige, zonnige, perfect verzorgde en daarom zeer geslaagde vrijwilligers barbecue.

 

 

 

Vice voorzitter Hans Vergeer verwelkomde de bijna 40 aanwezigen door hen te danken voor alle geleverde inspanningen. Met name gedurende de afgelopen jaren bij het realiseren van onze combibaanaccommodatie maakten vele kundige handen dit project tot iets waar we supertrots op mogen zijn. Maar ook nu weer tijdens het zomerseizoen op de skeelers en straks weer op het kunstijs en hopelijk ook op het natuurijs aan het Paddegat.

Op de foto een indruk van de avond. 

  

Alg. Ledenvergadering

Dinsdag 12 mei is de algemene ledenvergadering gehouden met een zeer behoorlijke opkomst. Ton Snabel trad uit na 14 jaar als voorzitter te hebben gediend en hij werd benoemd als 7e erelid van onze vereniging. Ton gaf de voorzittershamer door aan Jeroen van der Vliet. Pieter Westgeest versterkt ons bestuur als nieuw lid.

 

Na de vergadering gaf Tim Takken een zeer interessante lezing over "De zin en onzin van talentontwikkeling binnen de schaatssport". Zijn boodschap: selecteer kinderen niet te jong voor potentieel topniveau, talentontwikkeling kan ook op latere leeftijd nog op gang komen. Belangrijk is om de jeugd goed te begeleiden,te blijven enthousiasmeren en te houden voor de sport.

 

Opening accommodatie

De officiële opening heeft op 1 november 2014 plaatsgevonden door wethouders De Jager en Du Chatinier. De foto's staan in het fotoboek. Klik op Nieuwsitem AlphenStadFM voor een verder beeldverslag.

  

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al bijna 400 volgers...jij nog niet?

 

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl 

 

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

 

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: