Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Marathon

Bauke Cok reed afgelopen week zijn eerste marathon en won deze Westandse kampioenschappen voor recreanten / cat. Master dan maar direct. Proficiat Bauke, dat er nog vele overwinningen mogen volgen!

2e Rondewedstrijd YVZ 13 december jl.

Afgelopen zaterdag moesten Jochem, Renske, Julian, Ilse, Hilde, Lucca, Roxanne en Lars (en hun ouders) vroeg uit de veren! Er stond namelijk weer een Rondewedstrijd op het programma op het Silverdome in Zoetermeer. Een....Lees verder op het aparta tabje ''Rondewedstrijd YVZ' hiernaast!

ZHK junioren

Afgelopen weekend reden Melanie Maas en Remon van de Velde de Zuidhollandse Kampioenschappen. Melanie (jun. A) reed een sterke 500, maar op de langere afstanden gaf ze iets toe, ze werd 12e overall. Remon (jun. B) reed een keurig constant kampioenschap en werd zelfs 6e na drie afstanden. Kijk HIER voor alle resultaten.

Persoonlijke records

Ilse Hoogendoorn is gepromoveerd van pupil B klasse 5 naar pupil B klasse 4.

Toekenning Zilveren Schaats

Zaterdag 22 november jl. ontving IJsclub Otweg "De Zilveren Schaats". De hoogste jaarlijkse onderscheiding van de KNSB Gewest Zuid Holland voor die instelling, welke een positieve bijdrage aan de schaatssport heeft geleverd. Door de totstandkoming van de  combibaan, is deze blijk van waardering nu aan ons toegekend!

Foto: Trots, blij en oprecht verrast nam Nico van Harskamp (l) deze eervolle onderscheiding in ontvangst van Gewestelijk secretaris Hans Andela (r) .

Opening accommodatie

De officiële opening heeft op 1 november jl. plaatsgevonden door wethouders De Jager en Du Chatinier. De foto's staan in het fotoboek. Klik op Nieuwsitem AlphenStadFM voor een verder beeldverslag.

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk bij interesse onder "Onze vereniging" en "Bestuur".

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al ca. 370 volgers...jij nog niet?

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: