Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

SkeelerSkills

Maandag 29 juni namen 50 pupillen deel aan de SkeelerSkills. Start- en remproef, slalommen en natuurlijk een sprint! Op het tabje hiernaast "SkeelerSkills 2015" alle gereden tijden. Inmiddels hebben alle deelnemers hun diploma onntvangen. Na de vakantie starten we weer met de laatste trainingen, fijne vakantie dus eerst!

Dave van Dam Skeelercup

Ook in de zomer weet Remon v/d Velde wat winnen is. Hij werd winnaar van de Dave van Dam Skeelercup. Remon is komend seizoen weer uitgenodigd voor de Gewestelijke selectie. Wij wensen hem natuurlijk veel succes met de pittige trainingsarbeid en bij de wedstrijden, dat er maar vele clubrecords mogen sneuvelen!

De Kale Berg overwonnen

Wij ontvingen deze foto, Pieter Westgeest al in training voor de komende schaatswinter op De Uithof! Weer eens wat anders als een rondje Zuid Holland...

Doorgeven opzeggingen schaatsabonnementen voor 1 juli a.s.!

Zoals alle trainingsgroepsleden van de maandag, woensdagavond, vrijdag en zaterdag zijn geinformeerd via e-mail en clubblad, lopen de abonnementen voor komend seizoen door tenzij voor 1 juli 2015 een schriftelijke opzegging bij ons is ontvangen! Deze datum nadert, dus vandaar deze herinnering.

Alg. Ledenvergadering

Dinsdag 12 mei is de algemene ledenvergadering gehouden met een zeer behoorlijke opkomst. Ton Snabel trad uit na 14 jaar als voorzitter te hebben gediend en hij werd benoemd als 7e erelid van onze vereniging. Ton gaf de voorzittershamer door aan Jeroen van der Vliet. Pieter Westgeest versterkt ons bestuur als nieuw lid.

Na de vergadering gaf Tim Takken een zeer interessante lezing over "De zin en onzin van talentontwikkeling binnen de schaatssport". Zijn boodschap: selecteer kinderen niet te jong voor potentieel topniveau, talentontwikkeling kan ook op latere leeftijd nog op gang komen. Belangrijk is om de jeugd goed te begeleiden,te blijven enthousiasmeren en te houden voor de sport.

Opening accommodatie

De officiële opening heeft op 1 november 2014 plaatsgevonden door wethouders De Jager en Du Chatinier. De foto's staan in het fotoboek. Klik op Nieuwsitem AlphenStadFM voor een verder beeldverslag.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al bijna 400 volgers...jij nog niet?

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: