Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Inline Skaten

Vanaf 12 mei a.s. gaan we weer inline-skaten, eindelijk op onze eigen supermooie accommodatie aan het Paddegat in Boskoop! Als je belangstelling hebt (pupillen, junioren en senioren) kijk op het skate-tabje hiernaast en klik op aanmelden voor het aanmeldingsformulier.

Slot seizoen jeugd

Op 4 april werden in het clubhuis aan het Paddegat de Mastop Bokalen uitgereikt aan Lucca Burger (rechts op de foto) en Tom Beukenkamp (links).

Beide schaatsers toonden afgelopen jaar hun grote inzet en enthousiasme, terwijl Tom ook nog eens de PR ranglijst over afgelopen seizoen aanvoert.

Verder werden deze avond aan alle aanwezige pupillen het KNSB schaatsvaardigheids paspoort uitgereikt.

Mini-11 Stedentocht

Met alle verenigingen zorgden we weer voor een fantastisch parcours tijdens de Mini-11 Stedentocht op De Uithof

We schaatsten met voorrijdster Renske de rondjes voor Willem. Willem is nierpatient en hij verzorgde zelf de start. Er is totaal € 7.000 opgehaald voor de Nierstichting, waarvoor dank!

Finale Ooms Cup

Hans van Gemeren is 4e geworden in de Oomssport-cup finale op 2 maart 2014. Hij reed 25 ronden in 16:07.682. Een hele goede prestatie van onze ervaren rijder, Hans is 5e overall geeindigd! De marathon uitslagen zijn te vinden op onderstaande site http://www.knsbgewestzh.nl/marathon/kalender/

Combibaan en clubhuis

Binnen in het clubhuis zijn we druk in de weer met het afwerken van wanden en plafond. Op 6 mei a.s volgt de tweede asfaltlaag, zodat we de week erop een prachtige skeelerbaan hebben. Voor de asfalteermachine zal de brug helaas weer tijdelijk gedemonteerd worden. Na de zomer volgt de officiele opening met een leuk event, voor al onze leden en de buurtbewoners.

Bij de foto van Hans Vergeer, 11 april 2014, het storten van de dam t.b.v. toegangshek. Op 10 september jl. werd de eerste paal van het nieuwe clubhuis geslagen (klik voor het filmpje)

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk onder "Onze vereniging" en "Bestuur" als je hierin geinteresseerd bent.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al 350 volgers..jij nog niet?

Redactie:

Schrijf een reactie in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres IJsclub Otweg, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens opening 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg Boskoop: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: