Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Uitval trainingen 6 en 7 maart a.s.

In verband met de Holland Cup en het NK voor Neosenioren zal de juniorentraining van vrijdagavond 6 maart komen te vervallen.

De pupillentraining van zaterdagavond 7 maart komt, zoals al eerder gemeld, door ijsruil met De Gouwe Streek ook te vervallen, avondje vrij dus!

Clubkampioenschappen

Zaterdag 7 februari werden op de Silverdome de clubkampioenschappen verreden. Voor het eerst sinds jaren weer eens in de avond in plaats van de vroege ochtend, met een mooie opkomst van 98% tot gevolg. Zie voor een verslag en de uitslagen, het aparte tabje hiernaast.

Het moet kouder!

IJsverzorgers en ijsmeesters deden afgelopen weken hun uiterste best om een laag ijs te leggen. Tussen 01.00 en 03.00 uur werd de sproeiwagen gevuld en rondgereden, maar de temperatuur liep dan weer op naar -2 gr.C. Hierdoor bleef het ijs te zacht, de trekker maakt dan sporen en moesten we de strijd weer staken. We blijven in februari hopen op vorst en volgen alle weersverwachting op de voet.

Persoonlijke records

Aron Bosman is gepromoveerd van junior B klasse 4 naar junior B klasse 3 en Patricia Zuhr is gepromoveerd van junior B klasse 5 naar junior B klasse 4.

Beiden proficiat!

Toekenning Zilveren Schaats

Zaterdag 22 november 2014 ontving IJsclub Otweg "De Zilveren Schaats". De hoogste jaarlijkse onderscheiding van de KNSB Gewest Zuid Holland voor die instelling, welke een positieve bijdrage aan de schaatssport heeft geleverd. Door de totstandkoming van de  combibaan is deze blijk van waardering nu aan ons toegekend!

Foto: Trots, blij en oprecht verrast nam Nico van Harskamp (l) deze eervolle onderscheiding in ontvangst van Gewestelijk secretaris Hans Andela (r) .

Opening accommodatie

De officiële opening heeft op 1 november 2014 plaatsgevonden door wethouders De Jager en Du Chatinier. De foto's staan in het fotoboek. Klik op Nieuwsitem AlphenStadFM voor een verder beeldverslag.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al ca. 370 volgers...jij nog niet?

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: