Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Mini Elfstedentocht

Het was weer een sfeervolle avond op De Uithof! Klein en groot hadden het prima naar de zin. Op de foto, bijna onherkenbaar, twee Otweg trainers (mail ons als je weet wie het zijn). Komende zaterdag sluiten we af met het 'Spetterend Uitje' en de uitreiking van de Mastopbokalen en de schaatsvaardigheidspaspoorten.

Uitslagen Rondewedstrijden

Klik HIER voor de einduitslag van de dit seizoen verreden Rondewdstrijden bij YVZ waar ook veel Boskoopse pupillen aan meededen en ook wat prijzen in de wacht sleepten!

Aanmelden Inline-skaten

De eerste aanmeldingen komen binnen, vanaf 21 april gaan de senioren op dinsdag van start en op 11 mei start de jeugd! Voor meer informatie kijk bij 'Inline-skaten' en klik HIER voor het aanmeldformulier.

Nieuw informatieboekje langebaanschaatsen

De KNSB heeft een overzichtelijk boekje ontwikkeld met alle informatie over het langebaan / wedstrijdschaatsen. Zowel de regels op de ijsbaan, de benodigde materialen, de taken van een trainer of coach en alles met betrekking tot de wedstrijden komen aan bod. Klik HIER om het gratis te downloaden.

Persoonlijke records

Ilse Hoogendoorn is gepromoveerd van pupil B klasse 4 naar pupil B klasse 3. Proficiat!

'Clubhelden van de amateursport'

Kijk vanaf 14 maart a.s. eens op www.adclubheld.nl en stem op de clubheld van IJsclub Otweg die we genomineerd hebben! En de IJsclub maakt daarmee kans op een mooie geldprijs voor de clubkas.

Toekenning Zilveren Schaats

Zaterdag 22 november 2014 ontving IJsclub Otweg "De Zilveren Schaats". De hoogste jaarlijkse onderscheiding van de KNSB Gewest Zuid Holland voor die instelling, welke een positieve bijdrage aan de schaatssport heeft geleverd. Door de totstandkoming van de  combibaan is deze blijk van waardering nu aan ons toegekend!

Foto: Trots, blij en oprecht verrast nam Nico van Harskamp (l) deze eervolle onderscheiding in ontvangst van Gewestelijk secretaris Hans Andela (r) .

Opening accommodatie

De officiële opening heeft op 1 november 2014 plaatsgevonden door wethouders De Jager en Du Chatinier. De foto's staan in het fotoboek. Klik op Nieuwsitem AlphenStadFM voor een verder beeldverslag.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al ca. 370 volgers...jij nog niet?

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: