Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Officiële opening accommodatie

De officiële opening zal op 1 november a.s. zijn. Kijk bij "Agenda" voor het programma die dag. Ook is dan de eerste slijpsessie van dit seizoen.

Start winterseizoen

Het nieuwe informatieboekje trainingsgroepen is uit, klik HIER! Dit is digitaal verspreid onder de trainingsgroepsleden, maar is altijd terug te vinden onder het tabje 'Trainingsgroepen'.

Inmiddels heeft iedereen de eerste training(en) achter de rug op zowel De Silverdome als De Uithof

Inline-skaten

De  medailles van de clubkampioenschappen zijn tijdens de laatste traininsavond van dit seizoen uitgereikt. De uitslagen vind je bij "Inline skaten" / "Skate hoogtepunten". (podiumfoto's in Fotoalbums)

Sponsor 3Corners Internetworking Services (Sijbren Beukenkamp) heeft onze groep wedstrijd Inline Skaters in een mooi nieuw wedstrijdpak gestoken. Dank voor deze sponsoring!

Combibaan en clubhuis

1 november a.s. opening dus (zie agenda). Binnen in het clubhuis is een nieuwe keuken geplaatst en nu wordt aan de bar gewerkt (foto). Alle verlichting is netjes aangesloten en wordt de lijst met af te werken punten beetje bij beetje afgewekt.

Op 10 september 2013 werd de eerste paal van het nieuwe clubhuis geslagen (klik voor het filmpje)

Beleidsplan 2014-2018

Het nieuwe beleidsplan is in maart 2014 goedgekeurd door het bestuur. Kijk onder "Onze vereniging" en "Bestuur" als je hierin geinteresseerd bent.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al 360 volgers...jij nog niet?

Redactie:

Schrijf een reactie in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres IJsclub Otweg, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens opening 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg Boskoop: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: