Welkom bij .... IJSCLUB  OTWEG !

Kort nieuws

Wedstijd Jeugdskeelercup

Zaterdag 23 mei jl. organiseerde het KNSB Gewest Zuid Holland op onze accommodatie wedstijden in het kader van de Jeugdskeelercup competitie. Ondanks lichte regen in de ochtend, werd er door de pupillen hard gereden en was het vaak een spannende strijd! In de middag werd het droog en maakten de junioren er ook een mooi spektakelstuk van. Rond half drie werden de winnaars gehuldigd en beloond met Ooms-Sport waardebonnen.

De volledige uitslag staat HIER

De organisatie verliep soepel en onze baan werd door velen geprezen en heeft haar eerste officiele wedstrijd goed doorstaan. Dank aan alle vrijwilligers en deelnemers op deze geslaagde dag, volgend jaar zullen we waarschijnlijk de Jeugdskeelercupwedstrijd weer mogen verwelkomen

Alg. Ledenvergadering

Dinsdag 12 mei is de algemene ledenvergadering gehouden met een zeer behoorlijke opkomst. Ton Snabel trad uit na 14 jaar als voorzitter te hebben gediend en hij werd benoemd als 7e erelid van onze vereniging. Ton gaf de voorzittershamer door aan Jeroen van der Vliet. Pieter Westgeest versterkt ons bestuur als nieuw lid.

Na de vergadering gaf Tim Takken een zeer interessante lezing over "De zin en onzin van talentontwikkeling binnen de schaatssport". Zijn boodschap: selecteer kinderen niet te jong voor potentieel topniveau, talentontwikkeling kan ook op latere leeftijd nog op gang komen. Belangrijk is om de jeugd goed te begeleiden,te blijven enthousiasmeren en te houden voor de sport.

Inline skaten gestart!

Dinsdagavond 21 april stonden we weer op de wieltjes met een mooi koppel senioren. Vanaf 11 mei traint de jeugd weer.(pupillen 18.30-19.30 uur en junioren 19.45-20.45 uur). Voor meer informatie kijk bij 'Inline-skaten' en klik HIER voor het aanmeldformulier.

Einde schaatsseizoen

Na de sfeervolle Mini-Elfstedentocht werd op 4 april jl. met ruim 25 pupillen, junioren en begeleiders het spetterend uitje in Scheveningen beleefd. In het fotoalbum staan de foto's gemaakt door trainer Hajo.

Na afloop, in het met ouders goed gevulde clubhuis, was er de uitreiking van de Mastopbokalen aan Jochem Zant en Junior Verlaan en werden de schaatsvaardigheidspaspoorten uitgedeeld.

Opening accommodatie

De officiële opening heeft op 1 november 2014 plaatsgevonden door wethouders De Jager en Du Chatinier. De foto's staan in het fotoboek. Klik op Nieuwsitem AlphenStadFM voor een verder beeldverslag.

Volg onze club via Twitter! Klik op de badge links en blijf op de hoogte van alle Otweg nieuwtjes. Al bijna 400 volgers...jij nog niet?

Reacties:

Schrijf in ons Gastenboek! Of mail ons: ijsclubotweg@live.nl

Algemeen:

Adres Combibaan, Paddegat 1 te Boskoop, telnr. ijsbaan tijdens openingsuren 06-37276708 Inschrijfnr. KvK 28097577. Secretariaat Appelgaarde 65, 2771 PM Boskoop. IBAN bankreknr. IJsclub Otweg: NL35RABO0309809568. Aanmelden/opzeggen, zie tabje "Lid worden?".

Hoofdsponsor IJsclub Otweg: